LiStraKe

Tämän sivun sisältö ei enää ole ajan tasalla. Valitettavasti minulla ei ole aikaa jatkaa LiStraKen toiminnan vetämistä, eikä kukaan muu aktiivinen LiStraKe-kävijä ollut myöskään halukas ottamaan tätä vastuuta. LiStraKe:n toiminta saattaa edelleen jatkua, mutta minulla ei ole tästä mitään varmaa tietoa suuntaan tai toiseen. Tarkempia tietoja kannattaa kysellä Limeksen hallitukselta.

-- Juho

Limeksen strategiapelikerhossa pelataan erilaisia lauta-, kortti- ja strategiapelejä. Käytännössä skaala kulkee varttitunnin korttipeleistä kuukausia kestäviin sotapeleihin. Viime aikoina on keskitytty enimmäkseen noin 1-2 tuntia kestäviin lautapeleihin (tilastoja).

LiStraKe järjestää sunnuntaisin peli-illan Limeksen kertsillä . Pelaaminen alkaa noin klo 17, ja viimeiset innokkaat lopettavat keskiyön aikoihin. Pelien sääntöjä ei tarvitse etukäteen osata. Peli-iltoja järjestetään käytännössä ympärivuotisesti, juhlapyhiä lukuunottamatta. Jos peli-iltaa ei järjestetä, tiedotetaan siitä LiStraKe:n postituslistalla ja tällä sivulla. Tervetuloa.

Yhteystiedot

Kerhon vetäjänä toimii Juho Snellman (mail: jsnell@iki.fi, puh: 040-739 3204).

LiStraKe:lla on postituslista osoitteessa listrake-lista@helsinki.fi. Listalle voi liittyä lähettämällä viestin "subscribe listrake-lista" osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Listan liikenne on kevyttä, ja koostuu lähinnä tiedotuksista. Yleinen pelikeskustelukin on toki tervetullutta.

Tapahtunutta

22.05.2005: peli-ilta

3 pelaajaa

15.05.2005: peli-ilta

3 pelaajaa

08.05.2005: peli-ilta

2 pelaajaa

17.04.2005: peli-ilta

4 pelaajaa

Aiemmat tapahtumat on arkistoitu.